Εγκαταστάσεις

Το βιομηχανικό συγκρότημα της DORAL είναι εγκατεστημένο στη Θεσσαλονίκη, σε γήπεδο εμβαδού 35.000 τ.μ.

Έχοντας υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα εκτεταμένο επενδυτικό πρόγραμμα με στόχο πάντα τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας του τελικού προϊόντος που φτάνει στον πελάτη, η DORAL αποτελεί σήμερα τον πιο καθετοποιημένο βιομηχανικό όμιλο παραγωγής πορτών και παραθύρων αλουμινίου στην Ευρώπη, αποτελούμενο από 5 υπερσύγχρονα εργοστάσια:

  • Εργοστάσιο διέλασης προφίλ αλουμινίου
  • Εργοστάσιο ηλεκτροστατικής βαφής και ανοδίωσης προφίλ, φύλλων και εξαρτημάτων αλουμινίου
  • Εργοστάσιο παραγωγής διπλών, τριπλών και άλλων – ειδικών – θερμοηχομονωτικών υαλώσεων
  • Εργοστάσιο παραγωγής μπαλκονοπορτών, παραθύρων, ρολών, παντζουριών, κουνουπιερών, πορτών εισόδου, πάνελ πορτών εισόδου, αιθρίων και υαλοπετασμάτων αλουμινίου
  • Εργοστάσιο παραγωγής θωρακισμένων πορτών ασφαλείας και ξύλινων εσωτερικών πορτών.


Εργοστάσιο Διέλασης Προφίλ Αλουμινίου

Η DORAL είναι η μοναδική βιομηχανία πορτών και παραθύρων στην Ελλάδα που διαθέτει μονάδα διέλασης. Η μονάδα αυτή αποτελεί πρότυπο γιο τον κλάδο, είναι απολύτως αυτοματοποιημένη και διαθέτει τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό τόσο για την παραγωγή των προφίλ, όσο και για τον έλεγχό τους.

Στη μονάδα διέλασης μετατρέπουμε την πρώτη ύλη, δηλαδή, τις κολώνες (μπιγιέτες) από ειδικό κράμα αλουμινίου, σε περισσότερα από 1.500 είδη διατομών (προφίλ).


Εργοστάσιο Ηλεκτροστατικής Βαφής & Ανοδίωσης

H DORAL με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της και ακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις στην αισθητική, προσφέρει μια ευρεία γκάμα χρωματικών επιλογών. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις ξεπερνούν τις 500 και χωρίζονται σε 4 κατηγορίες: γυαλιστερά, ματ, μεταλλικά και ξύλου, ικανοποιώντας κάθε επιθυμία και χρωματική ιδιαιτερότητα.

Σε μια υπερσύγχρονη μονάδα ακολουθούμε τη διαδικασία της ηλεκτροστατικής βαφής των προφίλ με πούδρα, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τηρώντας αυστηρά όλες τις προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε χρώματα οικολογικά, μη τοξικά, τα οποία δεν περιέχουν μόλυβδο ή βαρέα μέταλλα (TGIC-Free).

Τα χρώματα μας ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα, την άριστη καλυπτικότητα, στιλπνότητα και πρόσφυση, ενώ είναι πολύ ανθεκτικότερα στο χρόνο και τα χτυπήματα σε σύγκριση με τις κοινές ηλεκτροστατικές βαφές, προσφέροντας παράλληλα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.


Εργοστάσιο Θερμοηχομονωτικών Υαλώσεων

Στο βιομηχανικό συγκρότημα της DORAL λειτουργεί ανεξάρτητη μονάδα παραγωγής θερμοηχομονωτικών υαλώσεων. Εδώ κατασκευάζονται τα διπλά και τριπλά κρύσταλλα που τοποθετούμε στα προϊόντα μας.

Αποτελεί την πιο σύγχρονη μονάδα στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και αναβαθμισμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας. Παράγει υαλώσεις κάθε είδους όπως triplex, securit, αλεξίσφαιρες κ.α., εφαρμόζοντας το πρωτοποριακό σύστημα περιμετρικής σφράγισης DORAL Triple Seal.


Εργοστάσιο Παραγωγής Εξωτερικών Κουφωμάτων

12 γραμμές παραγωγής με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο έμπειρο προσωπικό, παραλαμβάνουν τα επιμέρους υλικά από τις προηγούμενες μονάδες και δημιουργούν το τελικό, ολοκληρωμένο προϊόν.

Η αποτελεσματική οργάνωση μας δίνει ευελιξία στην παραγωγή, ταχύτητα στο χρόνο παράδοσης και απόλυτο έλεγχο στο παραγόμενο προϊόν.


Εργοστάσιο Παραγωγής Εσωτερικών Ξύλινων Πορτών &
Θωρακισμένων Πορτών Ασφαλείας

Πρόκειται για μία σύγχρονη μονάδα παραγωγής εσωτερικών ξύλινων πορτών και θωρακισμένων πορτών ασφαλείας. Η διαρκής επίβλεψη της παραγωγικής διαδικασίας από το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της DORAL καθώς και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος των παραγόμενων προϊόντων διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα κατασκευής πορτών υψηλών προδιαγραφών, αισθητικής και απόλυτης ασφάλειας.

 

Βιομηχανικό Πάρκο Καλοχωρίου
570 09 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 565 000, Fax. 2310 565 190
e-mail: info@doral.gr
Όροι χρήσης  
 
 
<