Παραγωγική Διαδικασία

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Γι’ αυτό ελέγχουμε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Αυτό ονομάζουμε ολική ποιότητα, αυτό μας κάνει ξεχωριστούς σε κάθε στάδιο εξυπηρέτησης.


1. Σχεδιάζουμε Πρωτοποριακά Προϊόντα

Η ποιότητα ξεκινά από το σχεδιασμό. Ο σωστός σχεδιασμός δεν απαιτεί μόνο ταλέντο, αλλά και εμπειρία και γνώση των υλικών. Οι μηχανικοί μας που εργάζονται στον τομέα της έρευνας ανακαλύπτουν νέες μεθόδους και συνδυασμούς, ώστε πάντα να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά και να σχεδιάζουμε προϊόντα αξιόπιστα και πρωτοποριακά.

2. Επιλέγουμε Πρώτες Ύλες

Καθορίζουμε τις προδιαγραφές, βρίσκουμε τα πιο κατάλληλα και σύγχρονα υλικά. Καθημερινά ελέγχουμε το κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη, τα εξαρτήματα, τους μηχανισμούς και τα υλικά που συνθέτουν τα προϊόντα μας. Ο διαρκής αυτός έλεγχος στηρίζεται στις αυστηρές προδιαγραφές διεθνών προτύπων και οργανισμών, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

3. Παράγουμε Πλήρως Καθετοποιημένα

Στο πλήρως καθετοποιημένο και υπερσύγχρονο εργοστάσιο 35.000 τ.μ. στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, παράγουμε ετησίως 50.000 προϊόντα και ελέγχουμε απόλυτα την ποιότητα τους. Εδώ κατασκευάζουμε ολόκληρο το προϊόν από την αρχή ως το τέλος και όχι μόνο κάποιο τμήμα του. Αυτή η μορφή της καθετοποίησης μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώνουμε διαρκώς τα προϊόντα μας, επεμβαίνοντας άμεσα τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην παραγωγή τους.

4. Ελέγχουμε και Πιστοποιούμε την Ποιότητα

Πριν τα προϊόντα κυκλοφορήσουν στην αγορά, περνούν από μια σειρά εξαντλητικών δοκιμών στο τμήμα ελέγχου του εργοστασίου, για να διασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία τους και να πιστοποιήσουμε τις ιδιότητες τους. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε προϊόντα στα πρότυπα των αυστηρότερων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

5. Συσκευάζουμε και Μεταφέρουμε με Ασφάλεια

Η συσκευασία του προϊόντος είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την ποιότητα αυτού που τελικώς εσείς θα παραλάβετε στο έργο σας. Για το λόγο αυτό κάθε προϊόν ξεχωριστά, συσκευάζεται σχολαστικά με ειδική συσκευασία anti-shock, εξασφαλίζοντας έτσι ότι δε θα τραυματιστεί κατά τη μεταφορά. Ο σύγχρονος στόλος ιδιόκτητων φορτηγών, μεταφέρει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έγκαιρα και με ασφάλεια τα προϊόντα στο έργο σας.

6. Τοποθετούμε Σωστά

Για να απολαύσετε την πραγματική αξία των προϊόντων μας, απαιτείται σωστή τοποθέτηση. Ειδικά εκπαιδευμένα συνεργεία, τοποθετούν τα κουφώματα σύμφωνα με τις ακριβείς οδηγίες και προδιαγραφές που έχουμε ορίσει βάσει των διεθνών προδιαγραφών. Τα ίδια εξειδικευμένα συνεργεία θα βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για κάθε μελλοντική σας ανάγκη.

 

Βιομηχανικό Πάρκο Καλοχωρίου
570 09 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 565 000, Fax. 2310 565 190
e-mail: info@doral.gr
Όροι χρήσης  
 
 
<